ØRSTED

SERVICE INTERIORS

LOCATION HOWICK PLACE, LONDON

AREA 81,000 SQ FT

MAIN CONTRACTOR OVERBURY

A leading Danish energy company, Ørsted needed 81,000 sq ft of space for a number of their teams. They were keen to create an egalitarian space that celebrated Danish design. We completed a CAT B refurbishment to help them realise their vision. We shaped every aspect of the process from building appraisal through concept to design and fit out. Oak panelling became a central part of the design theme, which along with stone flooring in reception put the accent on simple, natural materials. There were high-end audio visual installations throughout, with writable interactive walls and simple ergonomic desk systems. All of which helped promote collaborative working.

SIMILAR PROJECTS

Get in touch footer

GET IN TOUCH

A different way of working in a new building? Or a cleverer way of using
an existing space? Whether you have new priorities for your
people and performance, or a new address for your whole team,
we’d love to hear from you.

Contact us